Ons “Werk aan de Muur”?

Geplaatst op

Het is een tijdje geleden dat we wat van ons hebben laten horen. We hebben allebei genoten van onze vakanties. Ankie was naar Noorwegen en Rianne naar de USA. Ik verwacht dat we nog wel wat foto’s plaatsen van deze mooi plekken.

Nu staat er een mooie titel hierboven. Dat is een hele mooie website waar allerlei beeldmakers bij zijn aangesloten. Zij verkopen dan jou werk. Dat kunnen schilderijen, tekeningen en/of digital art zijn, maar dus ook foto’s. Het mooie is dat wij ons eigen digitale winkeltje hebben bij hun op de site. Maar je kan ook via deze site doorgelinkt worden naar hun site.

Als je bij ons klikt op het kopje Werk aan de Muur dan kom je op deel van onze site waar een aantal foto’s staan. Als je dan een foto vindt die je mooi vindt dan klik je daar op en dan wordt je automatisch doorgestuurd naar ons winkeltje op hun site. Daar kun je dan kiezen op wat voor manier je de foto afgedrukt wil hebben, op canvas, behang, aluminium, acrylglas en nog meer…. En welk formaat het moet zijn, bestellen, betalen en dan regelen zij het verder.

Volgens mij werkt dat heel mooi… De komende tijd zullen we zorgen dat we meer foto’s beschikbaar stellen hiervoor…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *