Nieuwe markten in de planning

Geplaatst op

Daar zijn we weer, het was een tijdje stil. Maar achter de schermen hebben we hard gewerkt. Inmiddels staan onze kaarten ook bij Bloks boekhandel en Primera Max in het centrum van Zwolle. Daar zijn we heel trots op!

Ook hebben we weer 3 markten in de planning staan. De eerste zal zijn op zaterdag 1 juni in Zwolle Zuid, onderdeel van de kringdagen in Zwolle Zuid. De markt zal plaatsvinden op het evenemententerrein van de Vrijheid, bij het winkelcentrum in Zwolle Zuid.

De volgende zal gelijk de volgende dag zijn, op zondag 2 juni. Dan staan we op de boekenmarkt van boekhandel Bloks. Die zal plaatsvinden aan de Thorbeckegracht in het centrum van Zwolle. We zijn erg benieuwd naar deze 2 markten en hebben er vooral heel veel zin in.

De laatste markt die nu in de planning staat, staat gepland op zaterdag 8 juni. Dan staan we op de braderie van Zwolle Zuid in het winkelcentrum. Dit was vorig jaar onze eerste markt en we hopen dat het net zo’n succes wordt als vorig jaar.

We hopen jullie allemaal te zien op 1 van deze markten. Tot dan… En vergeet niet, de kaarten zijn ook via deze site te bestellen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *